Timboektoe

Openingsfeest Timboektoe

 

Het is weer zover! Het is weer tijd voor het inmiddels legendarische jaarlijkse Openingsfeest van Timboektoe; de traditionele start van een nieuwe zomer bij de Noordpier! Dit jaar wordt het podium van Timboektoe bestiert door het excentrische trio FATA BOOM met hun trippy electro-hiphop, en de vijfkoppige future funk crew Supermoon. Aan de muzikale knoppen draaien groove-specialist Kremlin Disko en onze muzikale rotsen DJ Kickflip en DJ Shuffle – NL tot laat.

In de tweede zaal Kamango wordt het een waar beukfestijn met de nieuwe punkband PLOEGENDIENST met Ray Fuego en de surfrockers Surf Aid-Kit, die het vak geleerd hebben van The Phantom Four. Achter de draaitafels maken de Volcano Boys daar de party compleet tot in de kleine uurtjes met hun obscure ‘u kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het-repertoire’.

Timboektoe is na het feest, net zoals in de wintermaanden, ook weer 7 dagen per week geopend, voor gezellige drankjes, fijne akoestische optredens en heerlijke maaltijden met uitzicht!

Kaarten zijn verkrijgbaar via onze online ticketshop. Het is feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.

Praktische informatie

Zaterdag 6 april 2019 vanaf 22:00
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?