Midzomernachtfeest

Het is weer tijd voor Midzomernacht bij strandpaviljoen Timboektoe met een knalfeest, met weer dikke lading live-acts en DJ’s. Het startschot van de zomer!

Dit jaar staat de Engelse band Bare Jams op de planken om met hun mix van reggae, dub, soul, pop en ska ons strandpaviljoen tot een kolkende golf van dansende Timboektianen om te toveren. Om de boel eerst even goed aan te zwengelen beginnen we met de drie Belgische surfers van Seagulls, die met zelfgemaakte gitaren, mondharmonica, stompbox en tal van percussie-instrumenten zonnige, aanstekelijke strandmuziek met een eigenwijze twist brengen. Het feest wordt helemaal compleet met DJ Kickflip & DJ Shuffle – NL achter de muzikale knoppen tot de zon weer (bijna) opkomt.

Daarnaast pakken we in ons tweede paviljoen Kamango weer uit met een surfy garagerock-feestje, met optredens van het Brabantse MOOON en The Hazzah uit Den Haag. Achter de draaitafels rockt het Amsterdamse duo DJ’s Mr & Mevr Koot door tot laat met hun koffers vol 45 toeren singles.

Bestel je kaarten hier.

Praktische informatie

Zaterdag 22 juni 2019 vanaf 22:00
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?