L.A. Vation

World greatest tribute to U2
U2 L.A.vation

Za 1 april

zaal open: 20:00 uur
aanvang concert: 21:00 uur
toegang: € 15,- (voorverkoop)/ € 20,- (deur)
kaarten: Hotel Augusta of online tickets

Geen andere U2 tributeband ter wereld komt visueel en muzikaal zo dicht bij U2 als L.A. Vation uit Los Angeles. Vorig jaar konden liefhebbers van U2 hun hart ophalen met deze superband en daarom dit jaar op zaterdag 1 april  in de herhaling. En dit is geen grap!
Volgens publiek en fans over de hele wereld is LA Vation The Next Best Thing.
L.A. Vation dankt zijn naam aan het nummer Elevation uit een U2 album.
L.A.vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, gelijkende wijze een U2 tribute eigen gemaakt, met een 2 uur durende show vol memorabele elementen uit het verleden en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits, puttend uit 13 bestseller- albums met songs als “New Year’s Day “, “With Or Without You”, “Beautiful Day”, “One”en “Vertigo”.
Onder leiding van de onvergelijkbare frontman Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest gelijkende Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist John Classick die de lage tonen van Adam Clayton levert én trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel en van de groep. Komt zien, luisteren en genieten!

reserveer hier online uw tafeltje in Augusta voor het drie-gangen U2diner.   reserveer

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?