Industrie cultuur

INDUSTRIE. CULTUUR. DOEN.

De Week van de Industriecultuur is een spannende mix waar je muziek, dans, theater en hedendaagse industriële bedrijvigheid kan beleven. Een combinatie die in het DNA zit van het Noordzeekanaalgebied. Tijdens de herfstvakantie vinden er uiteenlopende voorstellingen en rondleidingen plaats in de stoere en soms rauwe gebieden langs de industriële levensader van dit gebeid: het Noordzeekanaal. De Week start op vrijdag 18 oktober 2019 en eindigt zondag 27 oktober 2019.

Binnenkijken in de koekjesfabriek van Verkade, de hoogovens van Tata of de werkplaats van Microtechniek. Met behulp van een audiotour oude IJmuidense mysteriën ontrafelen, de geheimen van de Beverwijkse haven ontdekken of meezingen met Zaanse arbeidersliederen. Kom langs tijdens de Week en geniet van de diversiteit, de rauwe omgeving, de zeewind en de vele smaken van dit gebied. Benieuwd? Kijk naar het programma voor 2019!

NOORDZEEKANAALGEBIED.

‘Holland op zijn z’n smalst’, het smalste deel van Noord-Holland, is de plek waar in 1865 werd begonnen aan een enorm waterbouwkundig project: de aanleg van het Noordzeekanaal. Deze belangrijke verbinding maakte van de Metropoolregio Amsterdam een industriële topregio. De kracht van dit gebied is de grote diversiteit aan bedrijven, een goede land-, lucht- en waterinfrastructuur, sterke digitale infrastructuur en een grote diversiteit aan woon- en werkmilieus in een metropolitaan landschap waar industrie en cultuur samenkomen.

Boek uw tickets op:  http://www.industriecultuur.nl/activiteiten/

 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?