Dany Lademacher’s WILD ROMANCE ‘Out of heaven’ Tour

Dany Lademacher'sPrint1

za 11 maart

zaal open 20:00 uur
aanvang concert 21:00 uur
kaarten €15,- / deur € 20,-   (dagelijks bij Hotel Augusta of online)
Voor dit concert zijn uitsluitend staanplaatsen beschikbaar.Er zijn beperkte zitplaatsen op het balkon aanwezig.

Legendarische band van Herman Brood weer live op het podium!
Dany Lademacher’s WILD ROMANCE “Out of Heaven” Tour

Wild Romance is oorspronkelijk de begeleidingsband van de Nederlandse zanger-pianist Herman Brood en icoon van de Nederlandse Rockmuziek.
De band ontstond in november 1976 in Groningen . De naam is ontleend aan de regel “and I lost my mind in a wild romance”, uit een song van de Amerikaanse jazz- en blueszanger Mose Allison. Dany Lademacher, gitarist/vocalist, gaat in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance spelen. Dit is het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en met zijn allen veroveren zij Nederland, België en Duitsland! Dany schrijft samen met Herman een groot aantal hits, waaronder “Never be clever” en “Saterday Night”, ook nog eens goed voor een zeventiende plaats in de Amerikaanse top 100. De Absolute National USA Break out in alle 50 staten van de USA. De naam “Wild Romance” doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens en nu herleeft die glorie! Herman Broods sprong van het Hilton, op 11 juli 2001, luidde een lange stilte in. Naar na een stilte komt de storm, zoals te verwachten viel. Want onder leiding van Mister “Saturday Night” himself, ster-gitarist Dany Lademacher, komt de Wild Romance op volle kracht terug op het podium.

Alive and kicking!
Herman Brood’s Wild Romance featuring Dany Lademacher gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood & His Wild Romance voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe studio-album “Out of Heaven” worden live on stage gespeeld. 40 jaar Rock ’n Roll die je ouderwets bij de keel grijpt!

Wild Romance leeft en kom het beleven…….
“Still believing”, 40 jaar Rock & Roll – The Real Thing!

Maak het avondje Romance  nog leuker door eerst een hapje te gaan eten in het gezellige Augusta Restaurant om de hoek. Wij serveren op deze avond een driegangen Thalia-Menu (€29,50 p.p.) RESERVEER HIER

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?