We Gaan Terug Festival

Op zondag 2 juni vindt er een nieuw 80’s, 90’s en 00’s festival plaats in De Ven in Velsen-Zuid: We Gaan Terug Festival. Niemand minder dan DJ Jean, Party Animals, George Baker en Milli Vanilli gaan met bezoekers terug naar de nostalgie van vroeger.

Meneer Kaktus

Het festival is verdeeld over vier area’s. Guilty pleasures worden gedraaid door onder andere Milli Vanilli en de Party Animals. Coenio, Cor en Bonnie St. Claire verzorgen après-ski hits. Ook is er een stage waar bezoekers kunnen genieten van disco en funk. Een groep dj’s draait tot slot als tribute de muziek van grote artiesten als Prince, Queen en David Bowie. De dag wordt gehost door niemand minder dan meneer Kaktus (Peter Jan Rens).

Naast je benen uit je lijf dansen, zijn er ook allerlei gekke activiteiten op het terrein te doen. Zo is er een disco caravan met ballenbak, waar bezoekers onder begeleiding zelf nummers kunnen draaien. Ook is er een kabouterhuis aanwezig waar je kunt karaoke zingen. Ga verder op de foto met Daimyo Jackson, de lookalike van Michael Jackson. Je kunt het zo gek niet bedenken, alle ingrediënten zijn aanwezig om weer even terug te gaan naar vroeger en zo met elkaar oude tijden te herleven. We Gaan Terug Festival wordt niks voor niks het gezelligste festival van Nederland genoemd.

Minimum leeftijd is 18 jaar.

Praktische informatie

Zondag 2 juni 2019 Vanaf 13:00 tot en met 23:00
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?